Megafonnal kiabált Tordai Bence arcába Tarlós István – videó

Megafonnal kiabált Tordai Bence arcába Tarlós István – videó

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A párbeszédes Tordai Bence egy faültetésen tudakolta a főpolgármestertől, hogy mikor áll ki vitázni az ellenzéki jelölttel. Erre Tarlós hosszan veszekedett vele, az első percekben megafonnal a kezében.

Egészen megdöbbentő jelenet alakult ki Tarlós István főpolgármester és Tordai Bence párbeszédes országgyűlési képviselő között: utóbbi egy nyilvános sajtóeseményre ment, hogy megkérdezze a városvezetőt, mikor áll ki vitára Karácsony Gergellyel.

Válaszul Tarlós a kezében lévő megafonnal közvetlenül Tordai arcába kezdett kiabálni, ez látható a Párbeszéd felvételén:

A főpolgármester a megafonozással visszavágott a Párbeszéd minapi akciójáért. Az aktivisták akkor is a vitát kérték számon Tarlóson, de nem volt náluk megafon.

Tegnap önök rászoktattak erre, egy méterről ordított a fülembe a barátjuk, hátha ön is nagyot hall

– magyarázta Tarlós tette okát. Nagyjából két percet beszélt a megafonba, amit Tordai többször próbálta elhajtani az arca elől, de nem járt sikerrel.

Tarlós és Tordai percekig párhuzamosan beszélt, majd a főpolgármester lerakta a megafont. Egyre jobban felhergelte magát, azt mondta, Karácsony összevissza hazudik,

a választáson jól meg fogom verni a maguk tétova, tutyimutyi, mama kedvence főnökét.

Tordai nem hagyta magát lerázni, ő is legyávázta Tarlóst, mire az azzal vágott vissza, Tordai "beteg, menjen orvoshoz", máskor meg azzal fordult az újságírókhoz, méltányolják, hogy

ezzel az egy szál emberrel milyen türelmesen viselkedik, miközben a másik egy közterületen zaklatja.

Tarlós zárszava az volt, hogy "menjen a csodába, maga szerencsétlen alak", majd elkezdte a sajtótájékoztatót Nagy István miniszterrel, és elültették Budapest tízezredik, és Magyarország első fáját. A vitáról napok óta vitáznak, Tarlós már nyílt levelet is írt.

Hozzászólások