Cinema City: nem vonulunk ki Magyarországról

Cinema City: nem vonulunk ki Magyarországról

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI

Hónapok óta folynak a tárgyalások a MOM Parkban található mozival kapcsolatban és még nem zárultak le – közölte a Cinema City, amely hozzátette, nem vonul ki Magyarországról.

A MOM Park bevásárlóközpontban, illetve a Mammutban a mozik üzemeltetése a két cég közötti határozott idejű szerződés alapján történik, illetve történt, mivel a Mammutban tavaly októberben lejárt szerződést nem hosszabbították meg – idézte fel Buda Andrea, a Cinema City marketing és PR-igazgatója. Azt mondta, a MOM-mal hónapok óta folynak a tárgyalások, és még nem zárultak le.

Az Index korábban azt írta, hogy a MOM Park elveszi az üzemeltetési jogot a Cinema Citytől, és átadja egy másik cégnek, amely még csak most jön be Magyarországra. Később a bevásárlóközpont adott ki közleményt, amelyben közölték, a MOM Park felújításának következő fázisában a mozi is megújul, emiatt január 23-án bezár. Amikor újra megnyit, az üzemeltetője már nem a Cinema City lesz.   

A Cinema City PR-igazgatója közölte, a Magyarországon idén 20. éve működő lánc a WestEnd és Campona teljes felújítása után további beruházásokat hajt végre, január 26-án nyitják meg Győrben az új 4DX mozit, és több multiplexet az idén részlegesen vagy teljesen felújítanak.