Egy időre eltűnt a 2Rule az internetről

Egy időre eltűnt a 2Rule az internetről

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Nem lehet megtalálni a Facebookon, és egy időre a honlapja is felszívódott.

A Facebookon már csütörtökön nem volt megtalálható a 2Rule oldala, hiába kerestük azt a felületet, ahol korábban közzétették a márka – Dárdai Pál főszereplésével készült – reklámfilmjét, és az azzal kapcsolatos híreket.

Hogy az a hivatalos Facebook-oldaluk volt-e, nem tudni, mindenesetre publikáltak rajta olyan cikkeket, amelyek kormányközeli sajtótermékekben jelentek meg a "védelmükre", illetve ott volt olvasható az is, hogy az első márkaboltjuk augusztus végén vagy szeptember elején nyílik majd meg a fővárosban, a Váci úton.

Az Uraldapalyat.hu/2rule.com url alatt működő weboldaluk akkor még bejött, péntekre azonban az is eltűnt. Péntek esteaztán újra elérhetővé vált, igaz, látszólag semmilyen változtatást nem eszközöltek rajta. Továbbra sem működik a webshop, sem a "meztervező".

Vajon hová tűnt a 2Rule, amelynek központja a néhány napja az egykori Vico-székház rózsadombi épülete, és amelynek a mezeit viselő három csapat négy forduló után tudott végre először nyerni valamelyik a magyar labdarúgó-bajnokságban?

Hozzászólások