szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

A fejlesztés károsultjai a vállalkozók.

A fejlesztés károsultjai a vállalkozók. A 7-es út forgalmának kétharmada tevődött át az autópályára, ezért az út menti üzletek erősen megsínylik a kieső forgalmat. A helyiek igénye miatt nem érdemes éttermet fenntartani. Náluk a költségek kitermelése okozza a gondot. Szárszón szintén az átmenő forgalomra építettek. Elmaradnak a vasi, zalai, dél-somogyi vendégek, akik a fővárosba vagy onnan visszafelé tartottak. Csak azok az éttermek nem érzik meg az autópálya létét, amelyeknek stabil törzsközönségük van. Ilyen a szemesi Kistücsök vagy a szárszói Anna Taverna, ahol mindig a beeső vendég volt a kevesebb.

TTG Hungary

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!