szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

A magyar vitorlázó, aki 2006.

Méder Áron
©

A magyar vitorlázó, aki 2006. szeptember 24-én indult világkörüli útjára, számos egzotikus helyre eljutott, amelyek közül a honlapján írt élménybeszámolóiban kiemelte Pápua Új-Guineát, ahol a lakosok életében a mai napig jelen van a mágia és a varázslás. 

A Galápagos-szigeteken a fantasztikus élővilág, a Karib-tenger szigetein a karneválok, míg Ausztráliában ugyancsak a gazdag természet ragadta magával.
  
A 29 esztendős Méder Áron a három év alatt 40 országot érintett, 30 000 tengeri mérföldet, azaz 55 000 kilométert tett meg három óceánon és tucatnyi tengeren.

 A hajós és hajója hétfőn érkezik Magyarországra. A járművet majd a Dunán, a Margithíd és a Lánchíd közötti budai szakaszon lehet megtekinteni.

MTI

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
travelline.hu Plázs

Lüktető vízivilág

Csillogóan fényes barna testek játszanak a habokban, a háttérben reggae...

Kocsis Máté: Nem szükséges egy új rendkívüli jogrendre vonatkozó törvény

Kocsis Máté: Nem szükséges egy új rendkívüli jogrendre vonatkozó törvény

Leáll a Mintaapák forgatása a koronavírus miatt

Leáll a Mintaapák forgatása a koronavírus miatt

6 millió forint alá szelídült az új VW Golf hazai ára

6 millió forint alá szelídült az új VW Golf hazai ára