Kíméletes és gyors alakformálás - akár nyaralás közben

Kíméletes és gyors alakformálás - akár nyaralás közben

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

A Spirit Hotel kezelései közül nem maradhat ki napjaink egyik legeredményesebb alakformáló módszere, a Vitálterápia®...

A Spirit Hotel kezelései közül nem maradhat ki napjaink egyik legeredményesebb alakformáló módszere, a Vitálterápia® sem. Ez a gépi kezelés gyorsan és biztonságosan csökkenti a kritikus testrészek körtérfogatát, miközben látványosan feszesíti a bőrt, elsimítva a narancsbőrt.

©

Hogy megértsük a hatásmechanizmust, fontos tudni, hogy a cellulit és a helyi zsírpárnák kialakulásának oka egyaránt az anyagcsere folyamatok finom egyensúlyának megbomlása. Az érintett területeken romlik a keringés, így a szövetek kevesebb oxigént és tápanyagot kapnak. A sejtregeneráció lassul, ez pedig meggyengíti a kötőszövetet is. Ezért amikor alakformálásról vagy bőrfeszesítésről van szó, a kezelések csak akkor lehetnek igazán eredményesek, ha az adott testtájak anyagcsere folyamatait élénkítjük – ez az alapfeltétele a valódi regenerációnak.

A Vitálterápia® a Dr. Derm® kezelése, mely a CaVital WRC® készüléket hívja segítségül a cellulit és a nem kívánt zsírpárnák elleni harcban. Egyedülálló módon három módszert egyesít, melyek egymás hatását erősítik. Az ultrahang, a rádiófrekvencia és a vákuum technológia rövid idő alatt látványos eredményeket ér el a helyi zsírbontás terén – kombinációjukkal 5-6 kezelés után akár 5-7 cm-es térfogat csökkenés is elérhető, de az igazán optimális hatáshoz 8-10 ismétlésre van szükség.

A rádiófrekvencia megfelelő szöveti mélységig jut el, miközben felmelegíti a kezelt területet. Az átmelegedett zsírdepókat a rádiófrekvencia hőhatása bontja meg, a vákuum pedig alkalmas a zsírblokkok feltörésére, majd gyengéden a nyirokutak felé tereli a feloldott salakanyagokat, elsimítva a bőr alatti egyenetlenségeket. Az ultrahang kavitációs hatása a kötött, cellulitos csomók lebontásában a leghatékonyabb. Ugyanezt a hatást fogyókúrával és sport kombinációjával csak lényegesen hosszabb idő alatt és összehasonlíthatatlanul több erőfeszítés árán érhetnénk el.

©

Mivel szervezetünk azért képezte a zsírblokkokat, hogy biztonságosan “becsomagolja” a salakanyagokat, melyeket nem volt képes lebontani, nagyon fontos, hogy a méregtelenítést folyamatos folyadékpótlással támogassuk, és a kezelés időtartama alatt, valamint az azt követő 2-3 hétben napi 3 liter szénsavmentes vizet, illetve salaktalanító teát fogyasszunk. A kúra ugyanis még az utolsó kezelés után is hat a szervezet anyagcsere folyamataira. Ha azonban a folyadékpótlás elégtelen a salakanyagok újra lerakódnak a zsírszövetben, és a kezelés sikere elmarad.

A Vitálterápia® elsősorban azokon a testtájakon alkalmazható, melyek a leginkább hajlamosak raktározni a zsírt. Helyi fogyasztás és bőrfeszesítés alkalmazható a hason, a fenéken, a combokon, de jó eredményeket érhetünk el a felkaron és a deréktájon is.

A kezelés egy kellemes, alapos masszázs érzetét kelti, miközben a rádiófrekvencia átmelegíti az adott területet, a kavitációs ultrahang pedig finom bizsergést okoz. Az eredmény meglepően hamar megmutatkozik, bár függ az egyéni adottságoktól, a kötőszövet állapotától. A test összképe harmonikusabb, arányosabb lesz, a bőr megjelenése egészségesebb, fiatalosabb. A végeredmény a kezelés befejezés után
kb. 3 héttel mérhető le.