hvg.hu Plázs

8 szuper egészséges összetevő – Milyen levelekből készüljön a zöld saláta?

Végre megkezdődött a zöldségszezon, ismét friss zöldségek és gyümölcsök kerülhetnek az asztalra. Éppen ezért már végképp nincs kifogás arra, hogy kispóroljuk a legkülönfélébb salátákat az étrendünkből, melyek nem csupán alacsony kalóriatartalommal, hanem magas rost-, vitamin- és ásványianyag-tartalommal bírnak. Most ahhoz adunk néhány tippet, hogy milyen zöld levelek kerüljenek a könnyen, gyorsan és változatosan elkészíthető salátába.

hvg.hu Plázs

Zseniális videó a babavárás 9 hónapjáról

Egy hete került ki a Vimeóra Matan Tamarkin szellemes timelapse videója párja, Maivar Tamarkin babavárásáról. A klipben feltűnik a szerző-édesapa, illetve egy bizonyos Shemtov kutya is.

MTI Plázs

Az indiai cenzorok szerint túl ijesztő A dzsungel könyve

A tizenkét éven aluli gyermekek csak szülői kísérettel nézhetik meg A dzsungel könyve legújabb filmfeldolgozását Indiában, mivel az állami cenzortestület véleménye szerint a speciális effektek túlságosan ijesztővé varázsolják az állatokat a Disney stúdió alkotásában.

hvg.hu Plázs

Meg akarta öletni menyasszonyát Charlie Sheen?

A rendőrségnek több forrás is megerősítette, hogy a színész azt tervezte, hogy elteszi lába alól volt menyasszonyát Scottine Rosst. Egy, a rendőrség birtokába került hangfelvétel szerint Sheen 20 ezer dollár fizetséget ajánlott fel valakinek, ha megöli a nőt.

hvg.hu Plázs

Színház Hospice-történetek alapján

Nincs sírás, nincs semmi, avagy “Haló, itt egy emberről beszélünk!” címmel mutatja be következő darabját a a PanoDráma . A darab a Magyar Hospice Alapítvánnyal együttműködésben készült.

hvg.hu Plázs

Tableten rendelünk és hullámvasúton érkezik a kaja

A bécsi Práterben nyílt meg Ausztria első Rollercoaster-Restaurantja, ahol lábosban, hullámvasúton érkezik az étel a vendégekhez. Rendelni tableten lehet, a koktélokat robotok mixelik. Az egyedülálló gasztronómiai élményt látványos fényjáték egészíti ki.

hvg.hu Plázs

Teszt: most próbára teheti, hogy mennyire pengén látja egy képen a részleteket

A legújabb kutatások szerint a férfiak és a nők másként látják a világot: míg a nők jobbak a színek között lévő apró különbségek megállapításában, a férfiak viszont ügyesebben követnek a szemükkel mozgó tárgyakat. Az is igaz, hogy a nők perifériás látása kifinomultabb, mellyel szemben a férfiak egy kisebb területre figyelmesebben koncentrálnak.

1 2 3 4 5 6 7
1364

A címlapról ajánljuk