szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

Elkészült a Talentis Group Holding érdekeltségébe tartozó, az első...


Elkészült a Talentis Group Holding érdekeltségébe tartozó, az első lépcsőben közel 70 hektár területen felépülő, mintegy 300.000 m2 beépített területtel számoló szabadidőpark építészeti koncepcióterve, amelyet a neves nemzetközi ingatlanvásáron, a müncheni Expo Realon más projektekkel együtt ebben a hónapban mutatnak be külföldi beruházók előtt.

A Talentis egyik üzleti projektjeként Etyek mellett induló szabadidőpark termál- és élményfürdővel, csúszdaparkkal, rekreációs és wellness kínálattal, számtalan sportlehetőséggel áll az aktív és passzív kikapcsolódásra vágyók rendelkezésére. A komplexum a legszélesebb közönségnek készül: a többgyermekes családok és egyedül érkező látogatók számára egyaránt kellemes kikapcsolódást kínál.

A Csodák Palotájához hasonlítható, 49.000 m2-es tudományos élményparktól a jégpályán át a botanikus kertig szinte minden megtalálható lesz itt, ugyanakkor a centrum egy estés programra ugyanúgy alkalmas időtöltést kínál, mint a több hetes nyaralásra. A beruházás első lépcsője előre láthatólag négy év alatt készül el, amelyhez a Talentis külföldi partner bevonását tervezi.

tovább a projekt oldalára

(Forrás: epulettar.hu)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Fidesz nem ítélte el a nők elleni erőszakot az EP-ben

A Fidesz nem ítélte el a nők elleni erőszakot az EP-ben

Michelle Obama szettjével nehéz volt versenyezni az elnöki beiktatáson

Michelle Obama szettjével nehéz volt versenyezni az elnöki beiktatáson

Robbanás történt egy hatemeletes házban Madrid belvárosában

Robbanás történt egy hatemeletes házban Madrid belvárosában