Heti TOP: a mobil lefedettségtől a letölthető Windows témákig

Heti TOP: a mobil lefedettségtől a letölthető Windows témákig

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Több ezer, egész estés dokumentumfilm ingyenMozikban ritkán találkozunk dokumentumfilmekkel, a tévésugárzásról pedig...

Több ezer, egész estés dokumentumfilm ingyen
Mozikban ritkán találkozunk dokumentumfilmekkel, a tévésugárzásról pedig könnyen lemaradhatunk. Az interneten azonban több olyan weboldal is van, ahol ingyen megnézhetjük a legérdekesebb egész estés dokumentumfilmeket.
Tovább a cikkhez >>>

Médiakonvertálás egy mozdulattal Macen, nem csak kezdőknek!
A legtöbb felhasználó részéről nem elvárás, hogy egy video- és zenekonvertáló alkalmazás minden apró részletre beállítási lehetőséget nyújtson. Az is elég, ha pár kattintással megfelelő formátumra alakítja az anyagokat, mondjuk mobil eszközeinkhez.
Tovább a cikkhez >>>

Nézzük meg álmainkat online!
Álmodni mindenki szokott, a legújabb kutatások szerint még a bogarak is… A szokásos álomfejtős weboldalak azonban már unalmasak, a legújabb divat az álmok visszanézése a neten!
Tovább a cikkhez >>>

Angry Birds és egyéb letölthető témák a Windowshoz, egy helyen
Szokásainktól eltérően ezúttal nem a Microsoft hivatalos Windows-témagyűjteményéből ajánlunk egy-egy gyöngyszemet, hanem egy másik témacsokrot nyújtunk át, extrákkal!
Tovább a cikkhez >>>

XYplorer – Total Commander helyett?
A Total Commander a legjobb fájlkezelő Windows alá. Ennek ellenére mi nem adjuk fel, és folyamatosan keressük a különböző alternatívákat és klónokat. Soha nem lehet tudni: egyszer talán megtaláljuk az új királyt…
Tovább a cikkhez >>>

Mobil lefedettség: ütött az igazság órája
Pontosabban hamarosan ütni fog, mert a szolgáltatók saját mérései helyett már készül a felhasználók adatai alapján generált térerő térkép.
Tovább a cikkhez >>>

Lepje meg különleges képekkel Facebookos, iWiW-es ismerőseit!
A közösségi oldalakra előszeretettel pakolunk ki különféle képeket magunkról, családtagjainkról. Időnként azonban nem árt kitűnni a szürke tömegből.
Tovább a cikkhez >>>

Hozzászólások