Így nézheti a legújabb filmeket is letöltés nélkül, ingyen

Így nézheti a legújabb filmeket is letöltés nélkül, ingyen

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Úgy tűnik, hiába küzd a filmipar kézzel-lábbal a torrentezés ellen. A terület egyik legkényelmesebben használható képviselője, a Popcorn Time ismét elérhető: a filmeket le sem kell tölteni, pár másodperc után már indulnak is, HD minőségben, legtöbbször magyar felirattal.

A legalitás és az illegalitás határán egyensúlyozó Popcorn Time kezdetben úgy működött, hogy le kellett tölteni egy programot, amiben aztán már további letöltések nélkül lehetett filmet nézni. Később elkészült a mindenféle letöltést nélkülöző verzió, amelyet használva rögtön a böngészőből, pár kattintással indíthatók voltak a filmek – és bár ezt egyszer már bezárták, most új, még kényelmesebb formában tért vissza.

©

Az ide kattintva elérhető BrowserPopcorn oldal előnye nem csak az óriási, cím és műfaj szerint is kereshető katalógus, hanem a feliratok behúzása is. A szolgáltatásban a bal sávban lehet kikeresni a filmeket, majd a borítóra kattintva a jobb oldalról beúszó panel “Watch it now” gombjára kell klikkelni. Rögtön beugrik a lejátszóablak, de a film még nem: leterheltségtől és a netkapcsolatunk sebességétől függően néhány (másod)percet kell várni a film indulására. Ezen idő alatt azonban nem csak a pattogatott kukoricáért lehet kimenni, hanem a lejátszóablak jobb alsó sarkában, az időjelzés melletti ikonnal a magyar (Hungarian) felirat is kiválasztható – így aztán az is használhatja a szolgáltatást, aki nem tud eléggé angolul.

Frissítés: az oldalnak, úgy tűnik, lőttek.

Ha máskor is tudni szeretne ingyenes filmnézős oldalakról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.