Adatváltozást jelentene be? Ez az oldal megkönnyíti az ügyintézést

Adatváltozást jelentene be? Ez az oldal megkönnyíti az ügyintézést

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
Papós Tamás
Tetszett a cikk?

Magánszemélyek és cégek egyaránt igénybe vehetik az az új oldalt, ahol kényelmesen és gyorsan lehet költözés utáni közműátírást végezni, illetve bejelenteni házasságkötés vagy válás utáni névváltoztatást, cégek székhelye vagy telephelye megváltozását és cégnevek módosítását.

Az adatváltozásokat a közigazgatás megfelelően kezeli, de azokat a különböző szolgáltatóknál is be kell jelenteni. Erről viszont sokan elfeledkeznek, vagy nem vállalják a hosszas procedúrát, így fordulhat elő, hogy nem egyeznek az adatok a különböző iratokon, vagy a küldemények még egy régi címre érkeznek - veti fel az alapvető problémát a valtozasbejelento.hu, amire az oldalon egyszerű megoldást lehet találni. Az új szolgáltatás ugyanis gyorsabbá és kényelmesebbé teszi az ügyintézést.

Regisztráció után elektronikus formában intézhetjük a szolgáltatókkal a szerződésünkben rögzített, illetve az egyéb személyes vagy elérhetőségi adatainkban bekövetkezett változásokat. A honlap segítségével az adatváltozásokat olyan közüzemi szolgáltatóknál lehet bejelenteni, mint a díjbeszedők, gázszolgáltatók, hulladékkezelők, kéményseprő-ipari közszolgáltatók, távhőszolgáltatók, villamosenergia-szolgáltatók, továbbá víz- és csatornaszolgáltatók.

A változásbejelentő.hu-t magánszemélyek és cégek egyaránt igénybe vehetik ügyeik intézésére. Költözés utáni közműátíráshoz, házasságkötés vagy válás utáni névváltoztatás bejelentésére, cégek székhelye vagy telephelye megváltozásának, cégneve módosításának bejelentésre is használható. A szolgáltatást ügyvédeken keresztül is igénybe lehet venni.