33 nyelv közül választhat, és egyszerűen tanulhatja bármelyiket ezen az oldalon

33 nyelv közül választhat, és egyszerűen tanulhatja bármelyiket ezen az oldalon

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az alábbi szolgáltatás azt ígéri, hogy rekordidő alatt fogunk megtanulni egy új nyelvet. Mégha ez túlzás is, a weboldal hasznos segítség lehet a nyelvtanulásban.

Ha a nyelvtanulás játékos módját keresi, akkor tegyen egy próbát a Mondly oldallal: 33 nyelv közül választhat. Az oldal alapból kiadja a nyelvünket, de persze ezen változtathatunk, illetve meg kell adni, hogy milyen nyelven szeretnénk tanulni. Ezután egy rövid ismertető mutatja be a szolgáltatás működését, majd hozzá is láthatunk a tanuláshoz. Ez alapfokon történik, egyszerű szavak mondattá fűzését sajátíthatjuk el. Jópofa feladatokat kell megoldani, és a kiejtés elsajátításában anyanyelvű narrátorok segítenek, egy férfi és a női hang is elmondja a szavakat, mondatokat.

©

A feladatok változatosak, hol fordítanunk kell, hol képekhez rendelni a szavakat, máskor kiválasztani több mondat közül a helyeset, sőt van úgy, hogy beszélnünk kell a választott nyelven. Vannak napi leckék, és ha a hét minden napján megoldjuk ezeket, eljutunk a heti kvízhez.

©

Sajnos csak az első tananyag-csomag (a Hello nevű) ingyenes, a többi csomagért már fizetni kell. De érdemes egy próbát tenni az ingyenes verzióval, hogy utána eldöntsük, megéri-e a pár ezer forintos befektetés.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.