Elszólta magát az alelnök: érkezik az ütős gamer telefon utódja

Elszólta magát az alelnök: érkezik az ütős gamer telefon utódja

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Elsősorban a megrögzött játékosoknak ajánlották tavaly év vége felé a Razer Phone-t, amelynek már az utódján dolgoznak, és még az idén megérkezhet a Razer Phone 2.

Tavaly év vége felé lépett be egy új vállalat az okostelefon-gyártók közé, egyből egy igazán ütős androidos telefonnal, a Razer Phone-nal. Most viszont már a készülék utódjáról beszélnek. Az információkat pedig az egyik legilletékesebb, a Razer alelnöke osztotta meg a nagyérdeművel a jelenleg zajló Chinajoy 2018 tech-kiállításon. Az alelnök elmondta, hogy valamikor az év végén, Kínában mutatják be a telefont (ami azért érdekes, mert a Razer Phone nem került Kínába), és a készülékbe a legújabb Qualcomm Snapdragon lapkakészlet kerül a mobiltelefon teljesítményének növelése érdekében.

A Razer Phone egy laptop lelke is lehet
©

E megfogalmazás érdekessége, hogy nem szerepel benne konkrétum, azaz nem tudni, hogy a jelenleg legújabb Snapdragon 845 chipkészlet hajtja-e majd a telefont, vagy már a Snapdragon 855. Ez utóbbi áramkör várhatóan decemberben érkezik, kérdés, hogy a Razer tartja-e magát a novemberhez (tavaly akkor mutatta be telefonját), mert ha igen, akkor valószínűleg nem lesz benne a Snapdragon 855.

A Razer Phone 2 elég kemény piacra érkezik, ahol olyan igazán jó, ugyancsak a játékosokra fókuszáló telefonokkal kell megmérkőznie, mint a Xiaomi Black Shark, az ASUS ROG Phone vagy a Honor Note 10.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, kövesse a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.