Kiszivárgott a lista: 512 GB-os iPhone-t is bemutat az Apple

Kiszivárgott a lista: 512 GB-os iPhone-t is bemutat az Apple

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Néhány órát kellett volna csak kibírnia az Apple-nek, hogy ne szivárogjanak ki a legfontosabb adatok az érkező új iPhone-okról, egy baki azonban közbeszólt.

Magyar idő szerint szerda este 19 órakor veszi kezdetét az Apple idei nagy bejelentése, amelyben végre lerántják a leplet a 2018-ban érkező iPhone-okról. A korábbi kiszivárgott fotók és pletykák alapján azt már eddig is sejteni lehetett, hogy három mobilt villantanak majd Cupertinóban, most viszont úgy tűnik, egy bakinak köszönhetően nemcsak megerősítést nyert ez az infó, de a készülékek neve is kiszivárgott.

A nevekre az Allthings.how bukkant rá, méghozzá az Apple oldaltérképében. Ezek alapján szerda este az

mutatják be.

Az oldaltérképből az is kiderült, hogy az iPhone XS kapja az 5,8, az iPhone XS Max a 6,5, az iPhone XR pedig a 6,1 colos kijelzőt.

©

Az XS és az XS Max 64, 256 és 512 GB-os tárhellyel érkezik ezüst, fekete és arany színben. Az XR-ből lesz 64 és 256 GB tárhellyel szerelt változat, ennél a készüléknél pedig fekte, fehér, piros, sárga, kék és korall színből lehet választani.

Most különösen fájhat az Apple feje a kiszivárgott információk miatt, ez az első év ugyanis, hogy a cég nyitott a Twitter felé: ott is közvetítik majd az eseményt. Hogy hol lehet még követni a bejelentést, arról itt írtunk korábban.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, kövesse a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.