Két kép is készült arról, milyen lehet a Samsung Galaxy Note10

Két kép is készült arról, milyen lehet a Samsung Galaxy Note10

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Bár még mindig hónapok választanak el bennünket attól, hogy a Samsung bemutassa az új csúcskészülékét, a Note10-et, renderelt képeken már megnézhetjük, milyen mobilra számthatunk.

Ha minden a terv szerint halad, a Samsung valamikor augusztusban mutathatja be az idei évre szánt másik csúcskészülékét, a Galaxy Note10-et. Ennek ellenére az elmúlt hónapokban már több információ is kiszivárgott arról, milyen mobilra számíthatunk: pletykálnak többek között

is. A PhoneArena most ezeket az információkat gyúrta egybe, hogy renderelt képeken mutassa meg, milyen mobilra lehet számítani az év második felében.

©

Ezek alapján az előlapon az Infinity O technológiával kialakított, azaz a "kameralyukas" kijelző kap majd helyet, az ujjlenyomat-olvasó pedig valószínűleg a képernyő alá kerül.

©

A PhoneArena szerint a szelfikamera a kijelző közepén lesz, míg a hátlapon négy optika foglal majd helyet egymás alatt. Emellett természetesen nem maradhat el a Note10 ceruzája sem, ami elviekben a készülék jobb alsó sarkában kap majd helyet.

Ha szeretne elsőként értesülni a Galaxy Note10 érkezéséről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások