Bekerült egy új gomb a mobilos YouTube-ba, de nem használhatja mindenki

Bekerült egy új gomb a mobilos YouTube-ba, de nem használhatja mindenki

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Egyelőre csak Indiában elérhető az az új funkció, amivel jóval könnyebben lehet majd elolvasni a hozzászólásokat a YouTube androidos változatában.

Ha valaki a YouTube alkalmazását használva szeretné elolvasni az adott videóhoz tartozó hozzászólásokat, akkor ezt jelenleg csak egyféle módon teheti meg: elkezdi lefelé tekerni az ajánlott videókat, ahol egy idő után megjelennek a kommentek. Ennek a metódusán változtatnának most a fejlesztők, a megoldást pedig már el is kezdték tesztelni Indiában.

Az XDA Developers szúrta ki, hogy a YouTube egy új gombbal bővítette a videó alatt található gombok listáját. A Tetszik, Nem tetszik, Megosztás mellett a Comments, vagyis a Hozzászólások is feltűnt Indiában. Ezt megnyomva a nézett videó alatt azonnal megjelennek a kommentek, ha pedig még egyszer rábökünk, el is tűnnek onnan.

©

Mindez megkönnyíti azok dolgát, akik szeretnek böngészni a nézők reakciói között, ám aki erre nem különösebben kíváncsi, annak sem kell kéretlenül "nézegetnie" a kommenteket.

Arról egyelőre nincs hír, hogy Indián kívül is bevezetnék-e az újítást, ahogy arról sincs, hogy az Androidon kívül esetleg az iPhone-okra és iPadekre elérhető appba is beleteszik-e majd.

Ha szeretne elsőként értesülni az újdonság érkezéséről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások