Olyan erőgéppel állt elő az Acer, amelynek még a képernyője is hasít

Olyan erőgéppel állt elő az Acer, amelynek még a képernyője is hasít

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Úgy tűnik, a minden korábbinál jobb képfrissítési ráta az idei IFA 2019 szakkiállítás egyik slágertémája. A játékosoknak szánt profi laptopok körében népszerű Asus mellett a szintén kedvelt Acer is egy 300 Hz-es képfrekvenciával dolgozó notebookkal bővítette portfólióját.

Egy hatmagos Core i7-9750H processzor az Inteltől, egy erős RTX 2080 Max-Q videókártya az Nvidiától, 32 gigányi DDR4 memória. A legtöbb játékost ennyi már bőven meggyőzne, de az Acer nem hagyta ki a konkurens Asus által is felfedezett lehetőséget, és – az eddig alkalmazott 144 Hz-es helyett – egy ultragyors kategóriába sorolható, 300 Hz-es képernyővel is felszerelte a Predator szériája Triton 500-as laptopját.

©

Az 17,9 mm vékony, 2,1 kilós notebook az év utolsó negyedévében jelenik majd meg, legkésőbb minden bizonnyal a karácsonyi kereskedelmi szezon novemberi kezdetére időzítve. Ahogy egy ilyen kaliberű géptől várható, nem sokak fája alá kerülhet be: a 2599 eurós európai árcédula – főleg a jelenlegi forintárfolyam mellett – nem alacsony, 1 millió forint körüli árazást sejtet.

[Hasznos újítást jelentett be az Acer, mostantól minden új laptopra érvényes]

Az Asus 300 Hz-es notebookjának paramétereit elnézve náluk sem számíthatunk alacsonyabb árra.

Ha máskor is tudni szeretne az Acer új gépeiről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások