Elindult az új tévécsatorna, már nézhető az RTL Most+

Elindult az új tévécsatorna, már nézhető az RTL Most+

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az RTL Magyarország új, prémium digitális szolgáltatása az RTL Most+, amelyet egy ideig még kizárólag a Telenor ügyfelei nézhetnek.

Az RTL Most+ digitális szolgáltatás csak meglévő televíziós előfizetés mellett vehető igénybe, aktiválásához a televíziós előfizetést nyújtó szolgáltatóknál igényelhető egyéni kód, mely az első 3 hétben kizárólag a Telenor MyTV előfizetők részére érhető el – közölte a mobilszolgáltató. Később a szolgáltatók köre folyamatosan bővül majd.

Az új szolgáltatás célja a felhasználói élmény fokozása, melynek érdekében számos új funkcióval és tartalommal egészült ki az RTL online platformja. Ilyenek a HD-minőségű videók, és a Chromecast-támogatás is, melynek köszönhetően az RTL Most+ műsorai már a tévékészüléken is nézhetők. Hogy mi az a Chromecast és milyen előnyei vannak, arról korábbi cikkünkben olvashat: butatévéből okostévé lehet, 20 ezer forintból.

A telenoros közleményből kiderül, a technikai újítások mellett exkluzív, kizárólag ezen a platformon elérhető tartalmakkal, az RTL Magyarország csatornái élő adásainak követésével és hosszabb ideig visszanézhető műsorokkal várja a nézőket, melyeket a megszokottnál jelentősen kevesebb reklám szakít meg. Az első, kizárólag az RTL Most+-on elérhető tartalom a Nofilter című, saját gyártású, az online fogyasztáshoz igazítva epizódonként 15 perces, 10 részből álló vígjátéksorozat.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások