Megerősítette a Samsung: szakítanak a hagyománnyal, nem Galaxy S11 lesz az új csúcstelefon neve

Megerősítette a Samsung: szakítanak a hagyománnyal, nem Galaxy S11 lesz az új csúcstelefon neve

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bár mindenki tényként kezelte, eddig csak pletyka szintjén létezett, hogy a Samsung Galaxy S20 néven mutatja majd be legújabb csúcstelefonjait. Most kiderült, valóban ez a helyzet.

A tavalyi év jelentős részében még arról lehetett hallani, hogy a Samsung Galaxy S11 néven dobja majd piacra a soron következő csúcsmobilját, ám ahogy telt az idő, egyre több pletyka szólt arról, hogy az elnevezés valójában Galaxy S20 lesz. Így jelent meg például az árakat tartalmazó lista, és ezt a nevet tartalmazta az a táblázat is, amelyben a lehetséges specifikációkat foglalták össze.

Most egy újabb információ érkezett a mobilok nevével kapcsolatban, ám ezúttal nem pletykáról van szó, maga a Samsung erősítette meg az eddigi értesüléseket.

A thaiföldi hatóságnál a cég most kapott engedélyt az SM-G980F/DS és az SM-G985F/DS kódnéven futó mobilok forgalmazására, és mint kiderült, előbbi a Galaxy S20-at, utóbbi a Galaxy S20+-t takarja.

©
©

A kódnevekben az F betű a szolgáltatóktól független készüléket jelenti, míg a DS azt jelöli, hogy két SIM-kártyát lehet a mobilba tenni.

A táblázatokból a specifikáció sajnos nem derült ki, de legkésőbb február 11-én ezt is megerősíti majd a Samsung.

Ha szeretne elsőként értesülni a Samsung Galaxy S20-család érkezéséről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások