Kiszivárgott: ennyibe kerülhet a Samsung Galaxy S21, a Galaxy S21+ és a Galaxy S21 Ultra

Kiszivárgott: ennyibe kerülhet a Samsung Galaxy S21, a Galaxy S21+ és a Galaxy S21 Ultra

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Alig egy hónap van hátra, hogy a Samsung bemutassa a Galaxy S21-család tagjait, a készülékek várható ára azonban már most felkerült a netre. Ha az adatok valósak, egyik szemünk nevethet, a másik sírhat.

Az elmúlt hetekben már annyi információ kiszivárgott arról, milyenek lesznek a Samsung Galaxy S21-család tagjai, hogy ha ezek mind igazak, akkor a dél-koreai cég képviselőinek nagyon nehéz lesz újat mondaniuk a januári bemutatón. Sőt, újat mutatniuk is, nemrég ugyanis egy YouTube-videóban tulajdonképpen minden apró részletet megnézhettünk már a Galaxy S21+-ról.

Egy dologról nem lehetett eddig hallani: arról, hogy mennyibe kerülnek majd a készülékek. Most a német nyelvű WinFuture oldal erről az információról is tudomást szerzett.

Ezek szerint

indul majd. Ezek az árak a 128 GB-os verzióra vonatkoznak. Az S21+ 256 GB-os verziója 1099 euró lehet, míg az S21 Ultra 512 GB-os modellje 1529 eurós árcédulát kaphatott – írja a 91mobiles.

Ha az adatok valósak, az azt jelenti, hogy az S21 és az S21+ olcsóbb lett az S20-as modellhez képest – utóbbiak 999 és 1099 euróba kerültek –, míg az S21 Ultra ára 50 euróval emelkedik az S20-as társához képest.

Hogy ez Magyarországon milyen árakat jelent, egyelőre csak sejteni lehet. Az biztos, hogy

árcédulát kapott. Bár a mostani modellek olcsóbbnak ígérkeznek, az árcsökkentést valószínűleg elviszi az, hogy jelenleg többe kerül 1 euro, mint egy évvel korábban. Emiatt sejtéseink szerint hasonló árakkal kell majd számolni ezúttal is.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.