Túl olcsónak tartja a Samsung Galaxy S21 Ultrát? Jött belőle egy 22,6 millió forintos változat

Túl olcsónak tartja a Samsung Galaxy S21 Ultrát? Jött belőle egy 22,6 millió forintos változat

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az orosz Caviar nevű cég ezúttal a Samsung legújabb csúcstelefonját vette kezelésbe, és készített belőle többféle verziót is. A legfeltűnőbb egyértelműen a kínai holdújévre készült modell, de az ár szempontjából ez még csak a második legdrágább konstrukció.

A Samsung nemrég mutatta be az idei évre szánt csúcsmobiljait, a Galaxy S21-családot, amelynek abszolút csúcsa az időközben általunk is letesztelt Galaxy S21 Ultra lett. Ezért alapjáraton 480 ezer forintot kell kifizetni, de ha valaki 16 GB RAM-ot és 512 GB tárhelyet szeretne bele, 550 ezer forintot kell kikeresnie a pénztárcájából. Aki viszont még ezt is kevesli, annak volna itt egy ragyogó ajánlat.

Az orosz Caviar nevű cég már eddig is sok csúcsmobilt változtatott luxustelefonná, a legújabb a sorban pedig természetesen a Galaxy S21 Ultra lett. A vállalat a kínai holdújév (február 12.) alkalmából egy speciális változatot is készített a telefonból, aminek hátoldalán egy aranyból készült ökörfej látható. (Az idei kínai holdújévvel az ökör éve kezdődik el.)

A Galaxy S21 Ultra Gold Ox névre keresztelt telefon hátoldalára tett ökörfej orrán egy 24 karátos aranykarikát is átfűztek. Ez mozgatható, így markolatként is kiválóan használható – állítja a cég. Az ökör szemei természetesen gyémántból vannak.

A speciális Galaxy S21 Ultrából – stílusosan – csak 21 darabot készítenek, azért darabonként 20 140 dollárt, vagyis nagyjából 5,9 millió forintot kell kifizetni.

©

A Caviar azokra is gondolt, akik ennél valamivel visszafogottabb darabot szeretnének maguknak. A Galaxy S21 Ultra Golden Line hátlapjára aranymetszés került, ez 6140 dollárba, vagyis 1,8 millió forintba kerül.

©

Van még karbonszálas, valamint aligátorbőrrel bevont verzió is, nagyjából hasonló árcédulával.

Az abszolút csúcsot azonban egy szintén arany hátlappal ellátott telefon jelenti, amelyről a 21-es szám olvasható le. Ezért nem kevesebb mint 77 230 dollárt, vagyis 22,6 millió forintot kell letenni a Caviar asztalára. Az ára azért is ilyen magas, mert ebből csupán egyetlen egy készül az egész világon.

©

Aki úgy érzi, nem élhet egy ilyen luxustelefon nélkül, az itt tud magának rendelni egyet.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.