szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nagy volt a tülekedés a tolnai Tesco kiárusításán. A bezárás előtti utolsó napon már üresen tátongtak a polcok, a megmaradt árukért pedig sok volt a jelentkező. Volt, aki kis híján ölre ment egy tévéért.

Forró volt a hangulat szerda este a bezárásra ítélt tolnai Tesco utolsó napján – tudósított a Teol.hu megyei hírportál. Még az a hír is felröppent, hogy ki kellett hívni a mentőket, de ezt utóbb hivatalosan cáfolták.

A kiárusításra dugig megtelt a parkoló, a vevők púpozott kocsikkal jöttek ki. Egyikük arra figyelmeztette a lap tudósítóját, nehogy "odabent ő is beleszaladjon egy pofonba".

Az elektronikai részlegen már üresen ásítoztak a polcok, két házaspár azon vitatkozott, melyikük ért oda hamarabb a kiszemelt tévéhez. A kertészeti osztályt is kiürítették a vevők. Egy nyugdíjas arra panaszkodott, hogy már tojást sem kapott, egy üres kocsit toló férfi pedig hangosan ostorozta barátnőjét, amiért túl sokáig öltözködött, és ezért későn értek oda.

©

A tolongás nem szerdán kezdődött, az utolsó héten napról napra nőtt a tömeg. Volt, aki órákat töltött az elektronikai osztályon a kinézett áru mellett, türelmesen kivárva, míg leértékelik.

A tolnai egyike annak a 13 Tesco-üzletnek, amelynek bezárását január 12-én jelentette be a cég. A lapnak a dolgozók nem nyilatkoztak arról, hogy mi lesz a sorsuk a továbbiakban.

Ha szeretne további hasznos híreket olvasni, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Új helyszínnel bővül a Forma-1 versenynaptára

Új helyszínnel bővül a Forma-1 versenynaptára

Végre megtudhatjuk, mennyi a hétköznapi magyar fizetése

Végre megtudhatjuk, mennyi a hétköznapi magyar fizetése

Újabb szentségtörés: itt az összkerekes BMW M3 és M4

Újabb szentségtörés: itt az összkerekes BMW M3 és M4