Unalmas a normál Tesla? Itt egy új tuningolt változat

Unalmas a normál Tesla? Itt egy új tuningolt változat

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy Model S-t mind a mai napig megnéznek az utcán, hát még akkor, ha a villanyautón némi optikai tuning is található.

A Novitec egy német cég, mely elsősorban Ferrarik, Lamborghinik, Maseratik, McLarenek és Rolls-Royce-ok nemesítésével foglalkozik. Nemrégiben a Teslát is felvette repertoárjába a Novitec, amikor is elkészült a cég Model X-hez készített szettje. Ez utóbbi olyan sikert aratott, hogy most a Model S-hez is kijött a cég tuningcsomagja. Ilyen lett:
©

A 2016 utáni faceliftes Model S-ekhez készített pakk legfontosabb eleme a fényezetlen karbonszálas anyagból készült body kit, mely körbefut a kocsi alsó részén, és javít az autó aerodinamikáján. A Model S ezenkívül vadonatúj 21 colos Vossen könnyűfém felniket kapott, melyek 72-féle színárnyalatban rendelhetők, és ugyancsak javítanak egy keveset a járgány aerodinamikáján.

©

Az új állítható futómű Comfort, Normal és Sport üzemmódokkal rendelkezik, és a két végállás között 40 milliméternyi különbség van. Megerősítették továbbá a fékrendszert, melynek karbon-kerámia féktárcsái elöl 380x34, hátul pedig 360x28 milliméter méretűek. A Novitec ezen túlmenően a beltér személyre szabásában is komoly segítséget nyújt az ügyfeleknek.

©

 

©
©
©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.