Büszkén mutogatja serpenyő színű, 800 lovas Ferrariját Gordon Ramsey

Büszkén mutogatja serpenyő színű, 800 lovas Ferrariját Gordon Ramsey

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Gordon Ramsay egész biztosan ott van a világ három leghíresebb szakácsa közt. Ennek köszönhetően és, hogy elég ügyes vállalkozó is, mára jelentős Ferrari gyűjteménnyel is rendelkezik.

A ritkaságoktól kezdve, mint egy szürke-fehér LaFerrari és LaFerrari Aperta, Ramsay tulajdonosa egy 458 Italia, 430 Scuderia, 550 Maranello, F12 Berlinetta, valamint egy F12tdf-nek is, vagyis szinte a teljes sora megvan az elmúlt két évtized komolyabb Ferrarijaiból.

Így aztán, nem maradhatott ki az egyik legújabb modell a Ferrari 812 Superfast sem.

Az újdonság meglehetősen furcsa specifikációban érkezett, mert a Ferrari kereskedőtől nem a klasszikus piros, vagy fehér színben rendelte, hanem olyat, amilyet a világ még nem látott. Persze a kereskedővel is elég jó kapcsolatot ápol, mert a Kensington negyedben lévő H.R. Owen Ferrarinál vásárolta eddigi autóit is. Most, hogy megérkezett a paripa, gyorsan ki is tette az Instagramjára a kereskedő, Ramsay pedig nem sajnálta a szokásos jelzőket.

Do you think @gordongram likes his new stealth bomber ???? #Ferrari #812 #Superfast #GordonRamsay #Supercar #FerrariLondon #HROwen

H.R. Owen Ferrari (@hrowenferrari) által megosztott bejegyzés,

A Superfast egyébként, amelyet csak „lopakodó bombázónak” nevez, úgy is fest, mint egy katonai gép, de a lopakodó jelző egészen biztosan nem fog illeni a V12-es, 800 lóerős 6.5 literes motorú autóra.

Mondjuk, ha már az egyedi megjelenésnél tartunk, a nálunk élő kanadai milliárdos Josh Cartu Ferrari 812 Superfast-ja is ilyen bombázó színű:

A nap fotója: a Parlament előtt a budapesti milliárdos szlovák rendszámos új Ferrarija

Kétségtelen tény, hogy az Országház és az olasz sportkocsi jól mutat egymás mellett az éjszakai fotókon.