hvg.hu Kult

"Másfélmillió magyar apa érzi ezt minden nap" - exkluzív videó az Aranyéletről

A pénzhajhászásban széteső családról szóló sorozat, az Aranyélet főszereplői, Thuroczy Szabolcs, és Ónodi Eszter az új videóban beszélnek először karakterükről. Az egyik mellékszerepben feltűnő Anger Zsolt szerint nagyon nehéz lesz kihagyni ezt a szériát. Nézze meg elsőként nálunk, a hvg.hu-n a legújabb werkvideót az Aranyéletről!

Bodnár Zsolt Kult

De jó, hogy van egy ilyen közepes filmünk, mint a Víkend

Az első magyar thrillerként beharangozott Víkend a hollywoodi szinthez szokott nézőkre íródott, de a túlbonyolított történet miatt nem éri el a várt hatást. Az erdélyi helyszíneken játszódó film képi világa ettől függetlenül gyönyörű, és a színészek – köztük a női főszereplő, Gryllus Dorka – sem vallanak szégyent. Bár a filmtől nem vagyunk elájulva, az általa elindított tendencia nagyon jó lehet a magyar filmvilág számára.

Kult

Ez lehet az utóbbi évek legsikeresebb magyar sorozata

Kétes bizniszből meggazdagodó apuka, a jómódhoz könnyen hozzászokó anyuka, és két, az igazsággal nehezen megbírkózó gyerek – novemberben érkezik az HBO nagyon várt új krimi-szériája, az Aranyélet, melynek középpontjában egy család, és az állandóan kiskapukat kereső magyar néplélek áll. A stáb szerint Magyarországon korszakalkotó sorozat lehet a produkció, legalábbis ezt vallják a forgatás végéhez közeledve. Ott jártunk az egyik forgatási napon.

MTI Kult

Lassan leforgatják a Víkendet

A stáb huszonöt forgatási napon van túl, és még tavasszal kilenc napot fog dolgozni. A thriller a rendező szerint 2014 őszén kerülhet a mozikba.

Bodnár Zsolt Kult

"Lesz verekedés, autós üldözés, lövöldözés, minden" – forog a Víkend

Mátyássy Áron köszöni szépen, kihasználja a Vajna-féle Filmalap zsánerfilmek készítésére irányuló ambícióit, és nagy pénzből csinál pszichothrillert. Az Erdélyben játszódó, tragédiába torkolló vadászat történetének egy részét a Bakonyban forgatják – mi pedig megnéztük, milyen is az, amikor Gryllus Dorka embert öl, és Árpa Attilának kell utána eltakarítani.

MTI Kult

Már forog Mátyássy Áron pszichothrillere

Elkezdődött Mátyássy Áron új filmjének, a Víkend című pszichothrillernek a forgatása, a stáb először erdélyi, később magyarországi és indiai helyszíneken dolgozik.

MTI Kult

119 milliót adott az MTVA a berosált rezesbandára

Hétfőn kezdődik és három hétig tart a Berosált a rezesbanda című film forgatása Vácott. A forgatókönyvet Csukás István írta, az ifjúsági filmet Mátyássy Áron rendezi. A bemutatót várhatóan 2013 tavaszán tartják.


A címlapról ajánljuk