Szeretne azonnal értesülni a legfontosabb hírekről?
Az értesítések bekapcsolásához kattintson a "Kérem" gombra!
Az értesítés funkció az alábbi böngészőkben érhető el: Chrome 61+, Firefox 57+, Safari 10.1+
Köszönjük, hogy feliratkozott!
Hoppá!
Valami hiba történt a feliratkozás során, az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
Már feliratkozott!
A böngészőjében az értesítés funkció le van tiltva!
Ha értesítéseket szeretne, kérjük engedélyezze a böngésző beállításai között, majd az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
Először is tisztázzuk, hogy az égetett tészta nem azonos azzal a holmival, amit szénné égettünk a sütőben. Viszont tűzbe hozhatjuk vele a sütemény fanokat.
A magyar borászat az Amerikai Egyesült Államokban csak kiváló minőséggel és jól szervezett marketingmunkával tud sikereket elérni – állapították meg Magyar bor helyzete az amerikai piacon címmel tartott bormarketing tanácskozás résztvevői csütörtökön Pécsett.
A Kézműves Magyar Ízek Vásárán múlt hét végén, három nap alatt több mint 15 ezer látogató kóstolta végig Magyarország ízeit, és közel 100 millió forint értékben vásárolt a kézműves termékekből.
Az alkotó pihen, a hatóság forog, mondhatni, keres és talál. Ezúttal Bács-Kiskun megyében van harminc napja egy borászatnak, hogy elgondolkozzon, hogyan tovább – répacukor nélkül.
Feszültségek a miskolci Fideszben, lázadásokat hozó élelmiszerár-robbanás, magán-nyugdíjpénztári teendők, offshore-halál, háborúzó Fornetti-cégek, az Apple dizájnforradalma, visszatetsző monopolhelyzet a magyar fordítási piacon és takarékon lévő influenzajárvány-kezelés - sok más mellett ezekkel a témákkal foglalkozik a mától kapható HVG.
Különlegesen jól habosítható tejjel állt elő egy kávéautomatákat üzemeltető osztrák cég. Ugyancsak megdobogtatva a baristák szívét a minapi bécsi bemutatón.
Egy fillérünkbe sem kerül, s ott vagyunk Bray-ben, a Kövér Kacsában (Fat Duck), amely évek óta egyike a világ kevés számú három Michelin-csillagos éttermének.
Tavaly új szállodával bővült a belvárosi kínálat, a Dohány utcai Hotel Zara csak jót tett a választéknak. A csodás épület azonban nemcsak szálláslehetőséget, hanem egy remek éttermet is rejt. Többször is kipróbáltuk.
Nagy divat az ételek újrafogalmazása. Minden, magára kicsit is adó szakács azon dolgozik, hogy valami szokatlannal lepje meg vendégeit. De vannak, akik más úton járnak.
Egy 1979-es forrásra hivatkozik a lakat alatt őrzött Coca-Cola-recept állítólagos leleplezője. Egy amerikai weboldalon hozták nyilvánosságra a hozzávalók eddig ismeretlen arányait.
Amikor a múlt század nyolcvanas éveiben a házi sörfőzés jegyében valóságos sörforradalom bontakozott ki az USA-ban, senki sem gondolta volna, hogy az amerikaiak leglelkesebb követői Európában az olaszok lesznek.
Nagyszabású eseményen ismerkedhetnek meg az italok világával azok, akik szakmabeliként vagy akár vendégként, fogyasztóként többet szeretnének tudni a kávé- és bárkultúra fortélyairól.
New York a nagy kohó, az amerikai álom megtestesítője, amelyről hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy csak csupa csillogás. Ráadásul a világ talán egyetlen olyan városa, ahol egy kiadós séta alatt végig kóstolhatjuk a világ legtöbb konyháját. Szinte minden második portál egy étteremé, a közte lévő kapualjban étkezde, előtte-utána utcai büfé, de legalábbis egy sarki hot-dog árus.
Ki merné vitatni, hogy ha van országnak emblematikus itala, akkor Oroszországé a vodka? Történelmet írnak, politikát csinálnak vele. Pedig csak főzik és isszák.
A Klauzál téri Kádár kifőzdében jártunk, ahol a tulajdonossal, Orbán Sándorral beszélgettünk a múltról, a törzsvendégekről, majd megnéztük, hogyan készül a híres sóletjük.
Mivel a reggel sokunknak már az időzített ébresztés miatt is döcögősen indul, hajlamosak vagyunk a reggelizést is a lehető leggyorsabban elintézni. Pedig érdemes a napot egy tápláló és persze finom fogással indítani, megmutatjuk a legjobb reggeliket, receptekkel együtt.