szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A life-style.hu mesterszakácsok receptjei sorozatában most egy Michelin-csillagos séf ajánlata következik: tésztás-tojásos előétel, amelyet mindenképpen érdemes otthon is kipróbálni.

Egészen az utóbbi napokig a Chateau Visz éttermében volt az egyetlen Michelin-csillagos szakács Magyarországon, Erik Schröter személyében, aki húsz éve azon dolgozik, hogy a vendégeknek maradandó élményt nyújtson. A Chateau Viszben a klasszikus magyar ízvilágot ötvözi a francia szakácsművészet könnyed eleganciájával, Ázsia fűszereivel és az új mediterrán konyha technikáival, miközben igyekszik felkutatni a regionális alapanyagokat. Erőfeszítéseinek meg is van a jutalma, a szakma és a rajongók szerint Schröter úrnak köszönhetjük az egyik legjobb magyar konyhát. Ha Somogyban vagy a Balaton déli partján járnak, feltétlenül nézzék meg a Chateau Viszt, nem csak az étterem figyelemreméltó.

A receptet a life-style.hu oldalán találja, kattintson!

HVG

HVG-előfizetés digitálisan is!

Rendelje meg a HVG hetilapot papíron vagy digitálisan, és olvasson minket bárhol, bármikor!