Telex: Koronavírus miatt halt meg egy kaszinó biztonsági őre

Telex: Koronavírus miatt halt meg egy kaszinó biztonsági őre

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Állítólag mostanra legalább húsz dolgozó van otthon, betegség miatt.

A napokban koronavírus miatt halt meg az egyik budapesti kaszinó biztonsági őre – írja több, egymástól független forrásra hivatkozva a Telex. Forrásaik szerint a középkorú férfi a Vígadónál lévő Las Vegas Casino Tropicanában dolgozott.

Én már arra mentem dolgozni, hogy le kell tesztelni minket, mert a kollégánk meghalt

– nyilatkozta a lapnak az egyik forrásuk. Mint írják, a dolgozókkal gyorstesztet csináltattak, de az mindenkinek negatív lett. Mostanra viszont már legalább húszan vannak otthon betegség miatt. A dolgozók közül van, akinek minden forint számít, ezért az egészségüket is kockáztatva járnak be.

A Telex azt is írja, hogy a halálesettel és a járványügyi védelmi intézkedésekkel kapcsolatban a kaszinó vezetését is megkeresték. Részben ezt a választ kapták:

A válaszok megismerésére ön és az ön által képviselt sajtószerv semmilyen jogcímen nem jogosult.

Emellett a lap szerint hozzátették azt is, hogy társaságuk mindent megtesz annak érdekében, hogy a járványügyi intézkedéseket a kaszinó dolgozói és a vendégek is betartsák.

Ez a Las Vegas egyébként nem azonos a Sofitelnél lévővel, amelyet a Momentum feljelentett, sem azzal a Las Vegas kaszinóval, amely előtt tömött sor kígyózott januárban.

Hozzászólások