Dömsödi azt mondja, kilökte a büfébe Hajdú Pétert

Dömsödi azt mondja, kilökte a büfébe Hajdú Pétert

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Újabb sztorit közölt a Blikk Dömsödi Gábor nemsokára megjelenő könyvéből, amely szerint egyszer lökdösődésig fajuló vitába keveredett Hajdúval. Azt is közölte, hogy többek között a hvg.hu szerzőjének írt Hajdú Péter-válasz volt az, ami a kitálalásra késztette.

Dömsödi Gábor egyszer átlökte Hajdú Pétert egy ajtón – derül ki a Blikk szerdai cikkéből, amelyet annak a sorozatnak a keretében közöltek, amelyben Dömsödi legújabb könyvét promózzák. A könyv címe az lesz, hogy Friderikusz és Hajdú serpája voltam, és a Blikk e heti számaiban megjelent cikkek szerint jelentős részben Hajdú Péterrel való viszonyáról szól. Dömsödi és Hajdú a 2000-es évek elején a köztévé NÉVshowR című műsorában dolgoztak együtt, bár eleinte a producer Dömsödi mellett Hajdú csak kisegítő ember volt. Viszont utóbbi barátnője volt a másik producer, Tornóczky Anita, Medgyessy Péter nevelt lánya.

Tornóczky, Dömsödi, Hajdú
©

A szerdai Blikkben az szerepel, hogy Dömsödi egyszer úgy összeveszett Hajdúval, hogy a kekeckedő Hajdút kitaszította a büfébe, bár az nem derül ki, hogy honnan lökte ki. Azon vesztek össze, hogy Hajdú a stáblistán Dömsödi elé helyezte saját nevét, bár az abc-sorrend szerint fordítva kellett volna, mire Dömsödi visszacseréltette vele, amit Hajdú megcsinált ugyan, de dohogni kezdett, és Dömsödi szerint azzal fenyegette őt, hogy ha nem változtat a stílusán, akkor elintézi, hogy ne legyen soha többé tapasztaltabb kollégájának műsora a köztévében.

Dömsödi azt magyarázta a napilap szerint, hogy azért írja most ki magából a Hajdú iránt érzett, mindeddig lappangó indulatot, mert többször is azzal szembesült a Facebookot olvasva, hogy Hajdú az őt kritizálóknak minősíthetetlen hangnemben válaszol. Egy szakmabelit, aki a műsorra tett megjegyzést, Hajdú "moslék alkoholistának" nevezett Dömsödi szerint. Egy másik kritikus hang volt lapunk szerzője, Ceglédi Zoltán volt, aki itt írt Hajdúról, és cikkére Hajdú – levélben – ezt volt képes válaszolni