Nagy Ervin is elmondta a saját verzióját Ubrankovics Júlia kirúgásáról

Nagy Ervin is elmondta a saját verzióját Ubrankovics Júlia kirúgásáról

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Szerinte hazugság, hogy ő rúgatta volna ki a színésznőt.

„Nem vagyok abban a helyzetben, hogy kényem-kedvem szerint váltogassam a partnereimet, mint a gatyáimat, és nem is jellemző rám, hogy a partnereim miatt hisztizzek” – többek között ezzel támasztotta alá az Indexnek Nagy Ervin azt az álláspontját, hogy hazugság, miszerint ő rúgatta volna ki A tanár című sorozatból Ubrankovics Júliát. „Az RTL Klub egy profitorientált cég, az országra jellemző uram-bátyám viszonyok nélkül: nem egy színész dönt több százmillió forintos projektek szereplőiről, Soha, senkit nem rúgattam ki semmilyen produkcióból” – tette hozzá a sorozat főszereplője.

Néhány hete derült ki, hogy a csatorna nem hosszabbította meg a női főszereplő szerződését a második évadra. Az indoklás szerint azért, mert nem voltak elégedettek a színésznő játékával, illetve mert „főszereplőtársa, Nagy Ervin sem szeretett volna vele dolgozni, többször kérte, hogy keressünk neki más partnert, akivel jobban működik a forgatás.”

Ha akarnék, sem tudnék ilyesmit elintézni az RTL Klubnál

– mondja erre Nagy Ervin.

Az Index azt írja, hogy a szerződéshosszabbítás elmaradása Kovács Dániel Richárd rendező és Herman Péter kreatív producer döntése volt. Nagy Ervin azért kihasználta az alkalmat, hogy véleményt mondjon a közös munkáról: „Egy jó partner nemcsak annyit jelent, hogy a másik tetszik vagy sem, ügyes vagy sem. Egy jó partnerrel van köztünk egy olyan belső energia, egy olyan pulzálás, amivel felfelé húzzuk egymást. Húsz év filmezés után ki merem jelenteni, hogy egy filmben a partnereknek egy idő után félszavakból is meg kell érteniük egymást. Mi viszont nem tudtunk egymásból építkezni, nem volt meg a dolog svungja. Az első héttől kezdve problémák voltak, hol a hangsúlyozással, hol azzal, hogy Juli mindig a kezében tartott valamit, ha kellett, ha nem, mint az amerikai sorozatokban, mert az hú, de természetes. És ha ezekről a problémákról szóltunk neki, ha megpróbáltunk segíteni, felhívni a figyelmét, hogy a karakter az nem egészen ilyen, annak általában sértődés vagy hárítás lett a vége.

Úgy éreztem, Amerikából több önérzetet hozott haza, mint szakmai tudást.

Mivel aztán egyre rosszabb kedve lett a forgatáson, nem látta biztosítva hosszú távon a sorozat sikerét. A színész hozzátette, hogy eszébe sem jutott, hogy erről beszéljen, „de Juli felrúgta a szakmában megszokott diszkréciót, és elkezdődött a sárdobálás, ezt pedig nem szeretném szó nélkül hagyni. De többet nem nyilatkozom ebben a témában.” 

Ubrankovics Júlia azt állítja, hogy nem fair körülmények között váltak meg tőle, és senki sem jelezte neki, hogy gond lenne a munkájával. Az RTL Klub közben úgy döntött, hogy szerződésszegés miatt bepereli a színésznőt.

Hozzászólások