szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

Ennek megfelelően az easyJet várakozásai szerint teljesíteni tudja az előirányzott első...

Ennek megfelelően az easyJet várakozásai szerint teljesíteni tudja az előirányzott első féléves eredményeket, amelyet a vezetőség 2008. február 7-én kiadott időközi jelentésében meghatározott.

Az ülőhelyek 27 százalékát már értékesítették a nyári járatokra, amely némileg kedvezőbb adat a tavalyi évinél, valamint az ülésenkénti bevételre vonatkozó második féléves pozitív kilátások is változatlanok. Ugyanakkor az üzemanyag ára eddig soha nem látott szintre emelkedett és amennyiben ez változatlan marad, az easyJetnek, a többi légitársasághoz hasonlóan, az üzemanyagárak jelentős emelkedésével kell számolnia.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!