szerző:
travelline.hu
Tetszett a cikk?

Balatonalmádiban az elnyert 95 milliós támogatást kiegészítik 134...

Balatonalmádiban az elnyert 95 milliós támogatást kiegészítik 134 millióra, amiből megújul a Városház tér, a helyi piac, a Szent István park, valamint létesül egy zenélő szökőkút, és több száz méternyi járdát felújítanak – mondta Keszey János polgármester. Balatonfűzfő a gyártelepi városrész javítására pályázott. A projekt megvalósítása 110 millió forintba kerül, ehhez jött jól a közel 99 milliós segítség – Majorné Kiss Zsuzsanna polgármester szerint. Badacsonytomaj az elnyert 110 milliót egy közösségi ház létesítésére fordítja, amelyben az új Városháza mellett információs pontok és civil szervezetek is helyet kapnak. Krisztin N. László polgármester a projektbe beleérti a rendőrörs épületének felújítását is.

TTG Hungary

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!