iChat és Photo Booth effektek ingyen a Leopardhoz

iChat és Photo Booth effektek ingyen a Leopardhoz

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az új iChat és Photo Booth ugyanis immár videós hátteret is képes...

Az új iChat és Photo Booth ugyanis immár videós hátteret is képes mögénk varázsolni, illetve valós időben is tudja effektezni a webkamerával rögzített képet. Így aztán beszélgetés közben különböző látványelemekkel dobhatjuk fel a hangulatot. vagy akár azt is megtehetjük, hogy az unalmas, szobai háttér helyett egyenesen Párizsba repítjük magunkat, vagy egy hullámvasúton ülve csevegünk. A valódi háttér helyett bármit vetíthetünk magunk mögé (ehhez persze nem árt, ha jól megvilágított helyiségben vagyunk és kellően homogén a hátterünk, hogy a program képes legyen „kiszűrni” minket eredeti környezetünkből).
Ha azonban ez megvan, nagyon látványosan video-chatelhetünk.

Most pedig további effektekkel növelhetjük a készletet.
Csak töltsük le a More iChat Effects 1.0.1 névre hallgató, 24 effektből álló gyűjteményt, és a telepítést követően már használatba is vehetjük a frissen szerzett látványelemeket.
A gyűjteményt nem csak az iChatben, hanem a Photo Booth programban is használhatjuk. A hóeséstől a Csillagok háborúja hologramjáig mindent találunk benne. Ráadásul a Photo Booth már képes videók rögzítésére, és természetesen a vetített háttérrel illetve az effektekkel együtt is megteszi ezt.


Hozzászólások