Heti TOP: az ingyenes online játékoktól az optikai csalódásig

Heti TOP: az ingyenes online játékoktól az optikai csalódásig

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Photoshop-gyorstalpaló: RAW - alapok és színbeállításokMondhatjuk, a fotózás reneszánszát éli, ez köszönhető a...

Photoshop-gyorstalpaló: RAW - alapok és színbeállítások
Mondhatjuk, a fotózás reneszánszát éli, ez köszönhető a digitális technika fejlesztéseinek. Egyre több elérhető árú fényképezőgép tud nyers adatfájlt menteni, amit utána megfelelő szoftverrel finomíthatunk, átdolgozhatunk. Mi más lenne erre a legalkalmasabb, mint a Photoshop CS5 Camera Raw 6.3 bővítménye!
Tovább a cikkhez >>>

A legjobb PC-s ház-átalakítások - toplista
Sok unalmas és szürke dolog van a világon, melyek évtizedek alatt sem változnak, nem szépülnek meg. Születésük óta nem rendelkeztek „dizájnnal” és később sem kaptak.
Tovább a cikkhez >>>

Megkezdődött a versenyfutás a speciális domain-végződésekért
Lassan vége annak a korszaknak, amikor minden domain név csak .com-ra, .net-re, illetve esetünkben .hu-ra végződött. Kezdődik a versenyfutás a speciláis végződésekért!
Tovább a cikkhez >>>

Készítsünk optikai csalódást Photoshopban!
Szemünket becsapni nem nehéz, talán éppen ezért van előkelő helyen a nem túl korrekt közmondások listáján a „hiszem ha látom”. Persze csak az első helyezett, „nem a ruha teszi az embert” után…
Tovább a cikkhez >>>

Szülinapi meglepetés közösségi módra
A közösségi oldalak használói könnyen “észben” tarthatják ismerőseik születésnapját, hiszen a legtöbb rendszerben erről automatikus figyelmeztetést is kapnak. Egy új szolgáltatással titokban közös meglepetés képeslapot is készíthetünk az ünnepeltnek.
Tovább a cikkhez >>>

Nehezen indul a nap? Íme néhány online játék ingyen, felüdülésnek
Ha valakinek nehezen indul a napja, vagy csak az ebédszünetben, esetleg a kávé mellé szeretne valamilyen szórakoztató kikapcsolódást, az alábbi három játékkal megalapozhatja a jó hangulatot.
Tovább a cikkhez >>>

Túl az Angry Birdsön: 5 hasonlóan szórakoztató iOS-játék
Valóban nincs más egyszerű, mégis szórakoztató, s mindemellett elgondolkodtató játék az App Store-ban az Angry Birdsön kívül? Badarság! Nekünk van rögtön öt másik kedvencünk is!
Tovább a cikkhez >>>

Kipróbáltuk – Dead Space 2
A Dead Space című sci-fi túlélőhorror 2008-ban jelent meg, az akkor még szinte ismeretlen Viscerial Games jóvoltából. Az elképesztő siker mindenkit meglepett.
Tovább a cikkhez >>>

Hangulatos Valentin-napi háttérképek és e-képeslapok letöltése
Bár még van egy kis időnk, azért már nyugodtan elkezdhetünk készülődni a közelgő Valentin-napra. Mutatunk is néhány új háttérképet és képeslapot, amelyek ingyen letölthetők az internetről.
Tovább a cikkhez >>>

Hozzászólások