Két új Sony Ericsson mobil, amelyek a Facebookon debütáltak!

Két új Sony Ericsson mobil, amelyek a Facebookon debütáltak!

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Sony Ericsson Mix Walkman készülék kiváló zenei szórakozást nyújt, míg a Sony Ericsson txt pro kicsúsztatható...

A Sony Ericsson Mix Walkman készülék kiváló zenei szórakozást nyújt, míg a Sony Ericsson txt pro kicsúsztatható, teljes qwerty billentyűzetet, és friends elnevezésű alkalmazást kapott a közösségi oldalak használatához. A két teljes érintőképernyős készülék az Xperia mini termékcsaládéhoz hasonló négysarkos kezelőfelülettel érkezik. Az új telefonok rengeteg olyan alapfunkcióval is rendelkeznek mint a videó rögzítésére is alkalmas kamera, valamint a csevegéshez és böngészéshez egyaránt elengedhetetlen Wi-Fi.
„Az új készülékek bejelentése során hatalmas Facebook rajongói bázisunkra építettünk, hogy termékeinkhez és a márkához is közelebb hozzuk az elkötelezett felhasználókat. Igazán örömünkre szolgál, készülékeink kifejezetten népszerűek zenei és közösségi funkcióik miatt. Bízunk benne, hogy a bejelentett készülékek nagyszerűen kiegészítik majd szórakoztató telefonjaink széles skáláját“ – nyilatkozta Quentin Cordier, a Sony Ericsson globális termékmarketing-igazgatója.

A Sony Ericsson Mix Walkman a zenehallgatás újfajta élményét kínálja. A Zappin gomb használatával még egyszerűbben és szórakoztatóbban kereshetjük meg a kedvenc számunkat a telefonon. A következő dal refrénjének meghallgatásához egyszerűen csak nyomjuk meg a Zappin gombot, és eldönthetjük, vajon tényleg meg akarjuk-e hallgatni az adott zeneszámot. A karaoke funkcióval pedig bármely szám éneksávját azonnal lehalkíthatjuk, így ráénekelhetünk kedvenc slágerünkre. A készülék megjelenését a gyári csomagban található, különböző cserélhető színes kerettel tehetjük egyedivé.

 

A Sony Ericsson txt pro készüléket 3 hüvelykes érintőképernyővel, 3,2 megapixeles kamerával és kicsúsztatható, teljes qwerty billentyűzettel szerelték fel. Integrált barátkövető szoftverével – friends – a felhasználók megjelölhetik öt legjobb barátjukat, akiknek Facebook- és Twitter bejegyzéseit egy pillantással áttekinthetik.

 

A Sony Ericsson Mix Walkman és a Sony Ericsson txt pro 2011 harmadik negyedévétől lesz elérhető a kijelölt piacokon.

Hozzászólások