Szereti a Minecraftot? Akkor ne hagyja ki ezt az jópofa alkalmazást

Szereti a Minecraftot? Akkor ne hagyja ki ezt az jópofa alkalmazást

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

35 milliónál is többet adtak el a „legós” Minecraft játékból, és most akár a telefonunkon őrzött képeket is e különös világ részeivé tehetjük.

A Minecraft egyike a legnépszerűbb számítógépes játékoknak: pici kockákból felépülő világát a játékos kedvére alakíthatja, szabadjára engedve ötleteit, kreativitását. Nem véletlen, hogy sok-sok millióan játsszák a neten, sőt állítólag Minecraft-film is készül.

A játék az okostelefonokat sem kerülhette el, és korábban mutattunk is egy olyan iOS-es alkalmazást, amellyel minecraftossá alakíthatjuk magunk körül a világot. Az ugyancsak iOS-es Photoseed for Minecraft is valami hasonlót kínál, ezzel az appal viszont fényképeket vehetünk kezelésbe.

Az app letöltése után választhatunk akár a saját képeink közül, akár az alkalmazás könyvtárából, sőt importálhatunk fotót a Facebookról vagy az Instagramról. Ha választottunk fényképet, egy sor lehetőség áll rendelkezésünkre, akár az arc, akár a környezet megváltoztatásához. Ha az arcot vesszük kezelésbe, és választunk a sablonok közül, akkor azt egyszerűen ráhelyezzük az arcra és beigazítjuk a méretét. A háttérre rakhatunk kincseket, létrákat, ellenségeket, sőt a fényképen lévő alakot akár teljes egészében kicserélhetjük egy minecraftosra.

Arra is van lehetőség, hogy szöveget szúrjunk be a képre. Ha végül elégedettek vagyunk, akkor a jobbra mutató nyílra kattintva eljutunk a megosztás ablakba, ahol a legnagyobb közösségi oldalakon kívül akár a Whatsappon is megoszthatjuk a képet, illetve elküldhetjük SMS-ben vagy e-mailben.

Az app ingyenes, azonban ennek fejében időnként el kell viselnünk egy tolakodó ablakot, amely valamilyen ingyenes játék letöltését szeretné ránk tukmálni.