Több újdonságot is villanthat márciusban az Apple

Több újdonságot is villanthat márciusban az Apple

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Cupertinóban ugyan még nem erősítették meg, de egyre bizonyosabbnak látszik, hogy többet jelenthet be az Apple egyetlen eszköznél egy márciusi eseményen.

Jól értesült források szerint a március 14-én kezdődő héten kerülhet sor egy Apple-eseményre, amelyen több bejelentés is várható.

A 9to5Mac szerint ekkor bocsáthatja ki az Apple az iPad Air frissítését, a vadonatúj iPad Air 3-at. Egyelőre alig tudni róla valamit, azt pletykálják, hogy pár milliméterrel vékonyabb lesz, mint az amúgy is karcsú iPad Air 2, LED vakut kap a hátoldali kamerája, hogy gyengébb fényviszonyok között is jó képeket készíthessenek vele, illetve javítanak a készülék hangrendszerén is.

©

Az Apple Watch-hoz kapcsolódóan is lesznek bejelentések, de feltehetően még nem az új Apple Watch 2-ről lesz szó, sokkal inkább új színű és anyagú óraszíjak bemutatása várható. Szoftverfrissítésre is számíthatunk, a márciusi esemény jó alkalomnak tűnik az iOS 9.3 és a WatchOS 2.2 bejelentésére.

A fókuszban persze az új 4”-es iPhone, az iPhone 5se állhat – ezt szinte minden forrás valószínűsíti. A processzorával kapcsolatban viszont már nem ekkora az egyetértés: A8-as és A9-es processzorról egyaránt lehet hallani. Az iPhone 5se egyéb jellemzőiről ebben a cikkünkben olvashatnak.