Reagált az Apple a legutóbbi iOS-es gondra

Reagált az Apple a legutóbbi iOS-es gondra

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem egetverő (viszonylag keveseket érintő) a probléma a legutóbbi iOS-szel, de az Apple-nek ezzel is kell valamit kezdenie.

Mint ahogy arról mi is hírt adtunk, volt, akinek csalódást okozott a legutolsó iOS, az iOS 9.3.2. A 9,7”-es iPad Pro tulajdonosok egy része kellemetlen meglepetésben részesült a frissítés után: error 56 hibaüzenet mellett lefagyott a gépük (hiába is próbálták csatlakoztatni az iTuneshoz).

Ugyan e felhasználók száma viszonylag csekély azokhoz képest, akik sikerrel frissítettek (és élvezik az iOS 9.3.2 előnyeit), az Apple azonban nem hagyhatja figyelmen kívül ezt. Már reagált is, hogy tudomására jutott a hiba, azonban azt nem közölte, hogy mi okozta/okozhatta a problémát. Mi több, a 9,7”-es ipad Pro tulajdonosok, akik eddig nem telepítették az iOS 9.3.2-t, most az iOS 9.3.1-et látják a legfrissebb elérhető telepítésnek.

Az Apple nyilatkozott is az iMore-nak: dolgoznak azon a hibán, ami az iPadesek kis részét érinti, és amint lehet, kiadják a javított frissítést. Talán akkor majd többet is megtudhatunk a hiba okáról.