Kiszivárgott részletek egy új HTC-csúcstelefonról

Kiszivárgott részletek egy új HTC-csúcstelefonról

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Már korábban is hallani lehetett arról, hogy április közepén vagy legkésőbb májusban egy új HTC-csúcstelefon jelenik meg. Lehet, hogy ennek a részletei szivárogtak ki?

Hamarosan egy újabb HTC-csúcstelefon érkezhet, legalábbis erre utalnak AnTuTu benchmark adatok, amelyeket többek között a Weibo osztott meg a nyilvánossággal.

Ami talán a legfontosabb, és egyúttal jelzi is, hogy hol lehet az új telefon helye a hierarchiában: a készülék belsejében a Qualcomm legfejlettebb processzora, a Snapdragon 835 processzor fog ügyködni Adreno 540 GPU társaságában. Négy GB-nyi lesz a RAM és 64 GB a natív tárhely. A kijelző (amelynek nagyságát Evan Blass, a jól ismert tipster 5,5”-esre várja) 1440 x 2560 pixeles (QHD).

©

A frontoldali kamera 12 MP-es, míg a hátoldali 16 MP-es lenne. A telefon Android 7.1.1 Nougatot futtatna a HTC Sense 9 felületével. Jól értesültek azt is tudni vélik, hogy ez a telefon lenne az U sorozat harmadik tagja, a HTC U Ultra phablet és az 5,2”-es HTC U Play után. Azt azért tudni kell, hogy a HTC nem erősítette meg a fentieket.