Magyarországon is megjelent a számítógépes Tinder

Magyarországon is megjelent a számítógépes Tinder

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
Papós Tamás
Tetszett a cikk?

Ezentúl nem kell a mobilt elővennie, ha randevúzni szeretne, a világ legnépszerűbb társkeresőjének online változata Magyarországon is elérhetővé vált.

A világ legnépszerűbb társkeresője, a Tinder ugyan mobilra termett, de bőven van arra is igény, hogy ne csak mobilon, hanem számítógépen is lehessen jobbra és balra húzni a jelölteket. Ezt felismervén a fejlesztők el is készítették az alkalmazás böngészős változatát, amit először csak néhány országban teszteltek, mostanra viszont az egész világon, így Magyarországon is elérhetővé vált.

©

A Tinder Online szolgáltatása ide kattintva használható, és ugyanazt tudja, amit a mobil alkalmazása: facebookos vagy telefonszámos regisztráció után lehet lájkolni a felhasználókat, és közös tetszésnyilvánítás esetén chatelni egymással.

Bejelentkezés után ugyanúgy látszódnak a jelöltek, mint mobilon, de számítógépen billentyűparancsok is segítik a használatot. A balra és jobbra nyillal természetesen ugyanazt lehet elérni mint a balra (nem tetszik) és jobba (tetszik) húzással mobilon, de itt még a felfelé nyíl is segít, hogy az épp megjelent profilt megnyissuk, a lefelé nyíllal pedig bezárhatjuk a profilt.

Az Enterrel lehet szuperlájkot adni, a szóközzel pedig a képek között váltogatni. A Tinder Online egyik előnye, hogy a jelöltek és az üzenetek egy helyen jelennek meg, hiszen a chatelés a képernyő bal oldalán érhető el, jobb oldalt pedig lehet válogatni a nők/férfiak közül.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.