Megőrjíti a világot a Snapchat "babás" újítása

Megőrjíti a világot a Snapchat "babás" újítása

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Egy érdekes és látványos funkció miatt ismét a Snapchatre irányul a világ és a közösségi médiát használók figyelme.

Bár több közösségi oldal is létezik, a magyar felhasználók elsősorban a Facebookon és az Instagramon aktívak, habár nem keveseknek a Snapchat is ott van a telefonjukon.

Számukra lehet érdekes a Baby filter nevű újítás, amely több mint jól sikerült. A funkció érdekessége a felhasználó "megfiatalítása", a filter ugyanis babaarcot varázsol mindenkire, aki kipróbálja. Néhány kreatív felhasználó élt is a lehetőséggel és sztárok fizimiskáján alkalmazta az újdonságot. Elég vicces eredmények születtek, a Bosszúállók hősei például kifejezetten mulatságosan néznek ki:

Ugyanez kicsit közelebbről:

A Jóbarátok és a Szex és New York sztárjaira sem lehet egy rossz szavunk:

A fejlesztést egyébként a lehető legkomolyabban érdemes kezelni, már csak a Facebook szemszögéből is. A közösségi oldal jó ideje azon mesterkedik, miként tudna minél több fiatal felhasználóra szert tenni, amihez még egy különleges alkalmazást is fejleszteni kezdtek. A dolog azonban annyira hidegen hagyta a célközönségből kiválasztott tesztelőket, hogy a projektet végül kénytelenek voltak lefújni. Pedig látjuk: a sikerhez nem kellenek bonyolult ötletek.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások