Kiszivárgott: ilyen színekben árulják majd a Galaxy Note10-et

Kiszivárgott: ilyen színekben árulják majd a Galaxy Note10-et

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A nyár vége felé érkezik a Samsung idei második csúcstelefonja, a Galaxy Note10 (leszámítva persze a viharos történetű Galaxy Foldot). Ezúttal a Note10 várható színeiről kaptunk híreket.

Csúcsspecifikációkkal érkezik a nyár végén a Galaxy Note10, és a MySmartPrice értesülése szerint széles színválasztékkal. A galaxy Note 8-at és a Galaxy Note9-et kezdetben négyféle színben árulta a Samsung, azonban az idei Note már öt színben fog megjelenni. A színek között új és régi egyaránt lesz.

A Note10 megjelenik majd a Galaxy S10-től kölcsönzött prizmafehérben, prizmafeketében és flamingórózsaszínben, arról azonban egyelőre nincsen hír, hogy az S10 többi színét is átveszi-e. A Galaxy Note9-hez hasonlóan a Note10 is elérhető lesz felhőezüst színben, emellett pedig egy új piros színben is. Egyébként a Samsung azt tervezte, hogy a Galaxy S10-et is kiadja piros színben, azonban a megjelenés előtt lemondtak erről a színváltozatról. A jól ismert tipster, IceUniverse egyébként színátmenetes változatokról tweetelt, kékről és ezüstről – ez utóbbinál nem tudni, hogy vajon valójában a felhőezüst színről van-e szó.

Ahogyan azt már megszokhattuk, a Galaxy Note10 színei piacoktól és tárhelytől függően változhatnak. Az tűnik csupán biztosnak, hogy a piros színű készülék csak néhány piacon lesz elérhető (de ezek között Kína bizonyosan ott lesz).

Ami a Galaxy Note10 várható specifikációit illeti: a telefon Egyesült Államokba került változatát Snapdragon 855, míg az európait Exynos 9820 lapkakészlet hajtja majd. Az alapmodellben 8 GB RAM-ot párosítanak 128 GB-nyi natív tárhellyel, de lesz 12 GB/1 TB-os modell is. A 6.3”-es AMOLED kijelzővel érkező készüléken Android 9 Pie fut majd, a Samsung One felhasználói felületével. Minimum triplakamera várható a hátoldalon, de valószínűbb egy negyedik érzékelő megléte is. Hallani még a Galaxy Note10 Próról is, amelyik 6,7”-es AMOLED kijelzőt és bivalyerős, 4500 mAh-s akkumulátort kap. Mind a Note10-nek, mind a Note10 Prónak lesz 5G-s változata is.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások