Még brutálisabb Doom készül, már idén játszhat vele – videó

Még brutálisabb Doom készül, már idén játszhat vele – videó

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A Doom soha nem könnyű látványáról volt ismert, azonban az Eternal alcímmel készülő új rész a korábbiakra is rátesz egy lapáttal.

Már a tavalyi E3-as játékszakmai kiállításon elárulta a fejlesztő Bethesda Softworks, hogy folytatást készítenek a 2016-ban bemutatott Doomhoz, azt azonban nem lehetett tudni, pontosan mikor is tervezik kiadni. Egy évet kellett várni a válaszra, az idei Los Angeles-i shown ugyanis végre ezt is elárulták.

Az Eternal alcímet viselő rész november 22-én jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, és ugyanekkortól lesz játszható Nintendo Switchen, valamint a Google Stadia nevű szolgáltatásán. Vagyis lényegében mindenen.

Az új epizód az előzőekhez hasonló, szüntelen aprítást ígér a bejelentési dátummal együtt most napvilágra került videó alapján, amely a főhős által használható eszköztár vadonatúj lehetőségeit is bemutatja. Reménykedjünk benne, hogy a Bethesda most sem kapkodta el a munkát, és a történetet ugyanolyan érdekessé tudták tenni, mint a korábbit.

Az alapjáték mellé vadonatúj többjátékos módot is készített a Bethesda, melyben démonokat is irányítva küzdhetünk más felhasználók ellen. Íme:

Ha érdeklik az idei E3 bejelentései, lájkolja és figyelje a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások