Megvan, mennyibe kerülhet az LG feltekerhető kijelzős telefonja

Megvan, mennyibe kerülhet az LG feltekerhető kijelzős telefonja

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kiszivároghatott, mennyibe kerül majd az LG Rollable, a gyártó feltekerhető kijelzős mobilja, és az is, mikor mutathatják azt be a nagyközönségnek. Az ára még az első Galaxy Foldot is túlszárnyalja majd.

Az idei év egyik nagy durranása lehet a mobiliparban a feltekerhető kijelzővel ellátott telefon. Az újdonsággal az LG rukkolhat elő, ami a CES technológiai show-n már egy rövid videó erejéig meg is mutatta, milyennek képzeli el az egységet. A telefonról 2020-ban hallhattunk először, sőt, koncepcióképeket is láthattunk rajta.

A legnagyobb kérdés a mobil kapcsán, hogy vajon mikor érkezhet meg, és mennyibe fog majd kerülni. Korábban egy pletykát hallhattunk már arról, hogy az idei évben prezentálná a közönségnek a Rollable néven ismert telefont az LG, most viszont ennél egy kicsivel konkrétabb információ is érkezett.

A GSMArena egy azóta már törölt Twitter-fiók bejegyzése kapcsán azt írja, a pletykák szerint szeptember után debütálhat majd a készülék, az ára pedig 2560 dollár lesz az Egyesült Államokban. Ez forintosítva (jelenlegi árfolyamon) 758 ezer forintot jelent.

©

Ez igen magas összeg, ám meglepőnek nem nevezethető. A Samsung első, hajlítható kijelzős készüléke, a Galaxy Fold 2000 euróért, vagyis 659 900 forintért lépett piacra Magyarországon. Igaz, abban már az áfa is benne volt, így nem tudni, hogy ha az LG újdonsága esetleg idehaza is felkerül a boltok polcaira, akkor a 758 ezer forintos összegre rakódik-e még valamilyen plusz költség.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások