A kínai metrón készült lesifotó a Xiaomi összehajtható okostelefonjáról

A kínai metrón készült lesifotó a Xiaomi összehajtható okostelefonjáról

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A kínai közösségi oldalra, a Weibóra kerültek fel azok a fotók, melyeket egy eddig nem látott Xiaomi-eszközről készített valaki a kínai metrón. A jelek szerint a cég jól áll az összecsukható telefon fejlesztésével.

Az elmúlt években többek között a Samsung, a Huawei és a Motorola is bemutatta már saját, hajlítható kijelzős telefonját, és csak idő kérdése, hogy még több vállalat csatlakozzon a listához. Az egyik ezek közül a Xiaomi, melynek készülékét most a kínai metróban szúrták ki.

A fotók alapján egy olyan telefonról van szó, ami leginkább a Galaxy Z Foldhoz hasonlít. A kijelző közepén látható, hol hajlítható meg a telefon, a képek alapján pedig az is, hogy viszonylag nagy, táblagép méretűre eszközről van szó.

©

A kínai közösségi oldalon, a Weibón feltűnő fényképek alapján a telefonon a cég Androidra épülő saját felülete, az  MIUI 12 fut.

©

Az eszközön látszólag nincs szelfikamera, és a képernyő alapján 256 GB tárhelyen kell elférni benne.

©

Hogy mikor debütálhat a mobil, egyelőre nem tudni, az viszont, hogy már nyilvánosan is használják, azt mutatja, hogy viszonylag végleges kialakításról lehet szó. Egy évvel ezelőtt már láthattunk egy tervet arról, milyen telefont képzel el a Xiaomi, ám a mostani eszköz mindkettőtől eltér.

Egy másik, szintén fontos kérdés, hogy a telefon érkezését mennyire befolyásolja, hogy a leköszönő Trump-adminsztráció tiltólistára tette a Xiaomit.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások