Az emlékezetfrissítés közös ügyünk

Az emlékezetfrissítés közös ügyünk

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
-W-

Mi is nagyon szeretnénk, ha nem felejtené el senki az elmúlt nyolc évet. Mármint azt sem, hogy miről szövegelt akkoriban a Fidesz.

Tisztelt Nemzeti Együttműködési Alap!

Örömmel értesültünk arról, hogy az Önök támogatásával végre elkezdődhet az emlékezetfrissítés, és nem is kis léptékben: négymillió-háromszázezer kipostázott prospektussal.

Hát az emlékezetfrissítést, azt mi imádjuk. Ezért is indítottuk el Seggszáj sorozatunkat, amelynek célja, hogy véletlenül se felejtse el a magyar nép, mit is ígértek a mai kormánypártok a fülkeforradalom előtt, milyen intézkedések ellen szólítottak harcba, és ahhoz képest mit művelnek most. Nem szeretnénk azt sem, ha feledésbe merülne az örökzöld szlogen: "rosszabbul élünk, mint négy éve".

Közhasznú tevékenységünket eddig egyéb feladataink mellett végeztük, szeretetből, lelkesedésből és hazafiságból. A Civil Összefogás Fórum bőkezű támogatása azonban nekünk is reményt ad arra, hogy ebbe a küldetésbe új forrásokat vonjunk be, és minden magyar választót emlékeztethessünk a tandíjról mondottakra, a Hárombetűs kipaterolására és az ellene hangolt politikára, a magánnyugdíjpénztárak megvédésére, a benzinár letörésére, az oligarchák végzetére vagy arra, hogy a hitelminősítőknek mindig igazuk van. És szeretnénk, ha minden magyarnak mindennap, a boltban, a benzinkúton, az orvosi váróban és az iskolában is eszébe jutna két szó: az Elrugaszkodás Éve.

Sok még a tennivaló, rengeteg a feldolgozandó ígéret, nem ártana egy megfelelő adatbázis, és jót tenne néhány professzionális seggmodell is. Amennyiben az utóbbit a Nemzeti Civil Alap saját állományából képes biztosítani, támogatási igényünket ennek megfelelően mérsékeljük.

Reméljük, hogy a ma megtanulható leckéket nemzedékek múltán sem felejtik el a magyarok. Együttműködésükre számítunk, az emlékezetfrissítésre sohasem volt nagyobb szükség.

Hozzászólások