HD videók és műsorok ingyen, kényelmesen!

HD videók és műsorok ingyen, kényelmesen!

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Manapság egyre divatosabb dolog online tévézni, webes videógyűjteményekben...

Manapság egyre divatosabb dolog online tévézni, webes videógyűjteményekben bogarászni, vagy éppen rövidfilmeket, műsorokat letölteni. Mindez nagyon szórakoztató, sőt hasznos tud lenni, ám néha igen kényelmetlen a böngészőben írogatni a címeket és keresgélni a videók között. Mennyivel egyszerűbb lenne mindez egyetlen felületen, esetleg időzíthető letöltésekkel. Nos, a Miro egy igazán összkomfortos megoldás a videózni vágyóknak. Ha online tévéket akarunk nézni, vagy mondjuk a YouTube-on szoktunk keresni videókat, ne habozzunk, vegyük használatba.

A Hubblecast adása

A Miro alapból tartalmaz egy kisebb gyűjteményt, néhány érdekes online adást, videógyűjteményt, videocastot. Ezekre feliratkozhatunk, ha automatikus letöltést szeretnénk, de akár böngészhetünk az epizódok között a leírások alapján is, csak azt letöltve, amelyik biztosan érdekel minket. Automatikus letöltés esetén egyébként arra is van lehetőségünk, hogy a program adott idő után törölje a letöltött videókat, vagy mondjuk csak azokat, amelyeket már láttunk.
A frissen letöltött anyagokat egyébként a New kategóriában összegyűjtve is láthatjuk és a program jelzi azt is, hogy éppen hány videót töltünk le, vagy mennyi vár letöltésre. Készíthetünk lejátszási listákat is az összegyűjtött videókból, sőt, arra is rávethetjük a Miro-t, hogy a gépen lévő összes videófájlt összegyűjtse nekünk, így minden elérünk egyetlen felületről, ráadásul gyorsan kereshetünk is közöttük.

Letölthető videók

Apropó, keresés. A programban keresgélhetünk számos videómegosztó (például YouTube, Yahoo Video, BlogDigger stb.),  filmjei között is, a találati listát pedig felvehetjük a lejátszási listák közé, ráadásul ha a keresési feltételeknek megfelelő új videó kerül fel később az oldalra, azt is letölti nekünk a Miro a listánkba.
Ha ez még nem lenne elég, a Miro Guide segítségével számtalan további online TV adásra iratkozhatunk fel és rengeteg érdekes videót tölthetünk le a tudományos rövidfilmektől a vígjátékokig (közöttük sok HD minőségű adást is!). Az önfeledt szórakozás így már biztosított, nem kell külön oldalakra szörföznünk a böngészőben, csak elindítani a Mirót.
Természetesen lehetőségünk van a teljes képernyős lejátszásra is és a program együttműködik a Growl szoftverrel is (OS X alatt), így ha egy letöltés befejeződik, arról azonnal értesítést kapunk, éppúgy, mintha új üzenetünk érkezett volna mondjuk a Skype-ban.

Hozzászólások