Nézze meg, milyen lenne szemüvegesen!

Nézze meg, milyen lenne szemüvegesen!

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu

Ha már szemüveget kell hordanunk, legalább legyen harmóniában az...

Ha már szemüveget kell hordanunk, legalább legyen harmóniában az arcvonásainkkal – s higgyék el, nem csupán a nők számára jelent problémát, hogy vajon hogyan mutatnak szemüvegesen. A Frame Finder nevű „virtuális szemüveg kipróbáló” program segítségével több tucatnyi keret közül választhatjuk ki azt a formát, ami valóban jól áll nekünk vagy legalábbis azt gondoljuk róla.
Ahhoz, hogy az online szolgáltatást igénybe vegyük, természetesen szükség van egy arcképre, amelyet fel kell töltenünk az internetre. Mindenképpen olyan fotót válasszunk, amelyen szembenézünk a fényképezőgéppel, hiszen csak így számíthatunk megbízható eredményre. Az arcképpel kapcsolatos további elvárásokról egyébként pontos listát kapunk, miután az Upload Your Photo feliratra kattintunk.

hat pontban van összefoglalva, milyen is legyen a feltöltendő fénykép

Nem túl egyszerű a dolgunk, hiszen addig nem lép tovább a program, amíg a fotó meg nem felel valamennyi kívánalomnak.
A következőkben rövid regisztrációra kerül sor (hogy milyen adatokat adunk meg, az kizárólag rajtunk múlik), majd végre elkezdődhet az érdemi „munka”.
Az első lépésben középre kell helyeznünk a képet egyszerű egérmozdulattal, s akár sötétebbé vagy világosabbá tehetjük a feltöltött képet a jobb láthatóság kedvéért.

A program megmutatja, mit is jelent a középre helyezés

Ezután a pupillák köré teszünk keretet (szintén a program útmutatása alapján), majd annak megállapítása következik, hogy melyik csoportba tartozik az arcunk (ovális, kerek, szív alakú stb.).
Ha most a Next gombra kattintunk, a program ajánl egy szemüvegkeretet, amely szerinte a legelőnyösebb lesz számunkra. Ezután nincs más dolgunk, mint a Save-re kattintani, s máris abban az ablakban találjuk magunkat, ahol keretek tucatjaiból választhatunk, színt, tervezőt, keretnagyságot és -vastagságot meghatározva.

Lehet, hogy a Ray-Ban keret volna a legelőnyösebb?

Az oldal bonusz szolgáltatása, hogy napszemüveget is választhatunk magunknak, sőt akár meg is rendelhetjük a kiválasztott modellt, de persze a legegyszerűbb, ha magunkkal visszük a kinyomtatott végeredményt az optikushoz.

Hozzászólások