A hét blogja: nokiadoboz.blog.hu

A hét blogja: nokiadoboz.blog.hu

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az, hogy tizenötmillió forint fér el egy Nokia-dobozban, rengeteg hírszájtot érdekelt, sőt, a tény a blogger-szférát is megérintette. Ön mit tenne egy Nokia dobozba?

"Nagyságrendileg mintegy hetvenmillió forint jutott hozzá rajtam keresztül. Azóta tudom, hogy tizenötmillió fér el egy Nokia-dobozban, mert egyszer például abban adtam át az összeget" – nyilatkozta nemrég Balogh Zsolt, a BKV Zrt. volt megbízott vezérigazgatója a Magyar Nemzetnek. A "Nokia-dobozban adtam át a pénzt Hagyónak…” című interjút rengeteg hírszájt átvette, sőt, az írás és tartalma a bloggereket is megihlette.

A nokiadoboz.blog.hu például arra kéri az olvasóit, mutassák meg, mi mindent tudnának beletenni egy Nokia-dobozba. A feladat: egy Nokia dobozt keríteni, telepakolni és beküldeni a megadott email-címre.

©

A blogon és a Facebookon (500 tag) is futó akció sokak fantáziáját megmozgatta: megtudhatjuk többek között, hogyan lehet korrumpálni egy ötévest, hogy egy Trabant is beleférhet egy Nokia dobozba, de az Üzleti Etika című szakmunkától kezdve a fegyvereken, töltényeken keresztül a háziállatokig tényleg mindenféle belefér.

Ne firtassuk, hogy egy vicces magánember, avagy a Nokia, esetleg a blog.hu kreatívjainak agyából pattant-e ki az ötlet. Akkor is jó a kérdés: Ön mit tenne egy Nokia dobozba?

 

Hozzászólások