Heti TOP: a legjobb videóletöltőktől a hasznos és ingyenes Windows kiegészítőkig

Heti TOP: a legjobb videóletöltőktől a hasznos és ingyenes Windows kiegészítőkig

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu

Tíz weboldal ami megváltoztatta a világotDe hogyan tudja egy weboldal megváltoztatni a világot? Nos, többféleképpen is.

Tíz weboldal ami megváltoztatta a világot
De hogyan tudja egy weboldal megváltoztatni a világot? Nos, többféleképpen is. Van, amelyik vásárlási szokásainkat alakította át gyökeresen, de van olyan is, amely a szemléletünket, vagy világnézetünket.
Tovább a cikkhez >>>

Windows 7 eszköztár: hasznos kiegészítők és alkalmazások a rendszerhez
A Windows 7 számtalan új funkcióval igyekszik a felhasználók kedvében járni, de azért akadnak dolgok, amelyeket kényelmesebbé, különlegesebbé lehetne még varázsolni a rendszerben. Ehhez mutatunk néhány hasznos kis segédprogramot.
Tovább a cikkhez >>>

A TOP 5 ingyenes eszköz online videók letöltésére
A Youtube és más videómegosztók sokaknak kínálnak szórakozási lehetőséget napról napra. Azonban vannak, akik nem csak online szeretnék a videókat megnézni, hanem szívesen eltárolnák azokat későbbre, offline. Nekik mutatunk néhány jól bevált és könnyen használható megoldás.
Tovább a cikkhez >>>

Az olvasó döntött: íme a legjobb böngésző!
Legalábbis olvasóink szerint az alábbi TOP lista állt össze, amikor múlt hét elején megkérdeztük, melyik böngészőt tartják a legjobbnak az általuk használ rendszeren.
Tovább a cikkhez >>>

Photoshop: készítsünk villámlást!
Ha viharos hangulatú fantasy képet készítünk, jól jöhet egy kis villámlás. Lássuk, hogyan készíthetünk villámot Photoshopban, egyszerűen!
Tovább a cikkhez >>>

25 éves a .com végződés: boldog szülinapot!
Pontosan 25 évvel ezelőtt, 1985. március 15-én egy massachusettsi székhelyű, számítógép alkatrészeket gyártó cég bejegyezte magának a világ első .com-ra végződő internetcímét.
Tovább a cikkhez >>>

Változtassa videóit mókás régi filmfelvétellé a mobilján
Az okostelefonok terjedésével egyre több funkciót cipelhetünk magunkkal a zsebünkben, hogy aztán lenyűgözzük ismerőseinket: miket tudunk előállítani számítógép nélkül, pusztán egy mobiltelefonnal. Ezúttal iPhone-on próbálkozunk!
Tovább a cikkhez >>>

Hozzászólások